היי הג'יפ

טיולי ג'יפים לקבוצות ובודדים
גם למי שאין

נייד 052-2500575

 

 

ארוחות בשטח  |  מסלולי ג'יפים  |  

להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


מונה:


דף הבית >> אוכל בטבע
 
        

אוכל בטבע, אוכל בשטח, פויקה, ארוחות  

יוסי הלפמן מבעלי החברה מסר לעורך האתר של חברת היי הגיפ, המתמחה בארגון טיולי גיפים וארוחות בשטח הוציאה בזמן האחרון מס מיזמים חדשים למען המטילים שלה.למשל שילוב של ,ארוחת פויקה ורכיבה על אופנים בשטח.ארוחת אסאדו רכיבה על סוסים,.טיולי גיפים הכוללים כתב חידה שאותו אנחנו מתאימים לכל אחד לפי צרכיו ויכולתו. כמו כן בידינו לערוך לכם ארוחה זוגית בחיק הטבע,ע"י שף מקצועי שמביא איתו את כל ציודהנלווה וכמובן את האוכל המעולה.הרעיון המרכזי בכל התכנון שלנו שלכם יהיה הכי מתאים למה שרציתם ביום הגדול שלכם. התחלנו לפני 20 שנה בלבד ובמשך השנים למדנו את הצרכים שלכם וישמנו אותם עקב בצד אגודל מה שעושה את ההבדל בינינו לבין אחרים,,וארוחות בשטח מתבצעים בכל שטח מדינת ישראל,אוכל בשטח המדברי, ליד מעיין נחמד באגם הנסתר או ארוחת פויקה ביער פארק בריטניה הארוחה כוללת בשר כבש עשוי בפויקה,צלי בשר עוף על גחלים בכד חרס וכמובן הרבה תוספות וקינוח

מרעננן אתם מתקשרים ואנחנו כבר באים 0522500575



אוכל בים המלח הזמנות 0522500575 יוסי
כיצד ללכת למסעדה,להנות וגם לשמור על דיאטה  נכונה

( כתבה חגית גרוס זילבר דיאטנית,דיאטנית קלינית).
 אוכל מהווה אחד מהנאות החיים.הנה כמה עצות שיעזרו לכם  לשמור על משקל גוף תקין,גם בימים שבהם אתם יוצאים לבלות .חגית גרוס זילבר, תזונאית ספורט,דיאטנית,דיאטנית קלינית,מאמנת אישית,מאמנת לתזונה,  בעלת קליניקה באזור השרון וכן עוסקת בתזונה בקופת חולים הכללית. 

1. לא מומלץ להגיע רעב למסעדה,איכלו ארוחה קלה לפני.
2. איכלו בצלחת קטנה ומלאו אותה פעם אחת בארוחה.
3. הפחיתו כמויות.
4. תכננו לפני האכילה מה אתם מתכננים לאכול ועל מה אתם מוותרים.מומלץ לוותר על מזונות עתירי קלוריות כגון מטוגנים,עוגות ומאפים,בשרים שמנים וכו'.
5. בקשו שיגישו לכם את המנה כשהרוטב בצד.
6. שתו מים והמעיטו בשתיה מתוקה או דלת קלוריות.
7. איכלו לאט ותהנו מהארוחה לאורך זמן.
8. הזמינו מנה אחת וחלקו אותה עם בן הזוג.

במשך שנותיי הרבות כדיאטנית,דיאטנית קלינית,תזונאית ספורט ומאמנת אישית,גיליתי שאנשים שהפנימו לפחות חלק מהטיפים הללו,הצליחו לשמור על אורח חיים בריא עם דיאטה נכונה ותזונה נכונה.
אני מאחלת לכם שתמשיכו להנות מארועים,שמחות ומסעדות ושלא תשכחו שאין הבדל בין הביס הראשון לביס האחרון.
חגית גרוס זילבר, דיאטנית, דיאטנית קלינית, מאמנת לתזונה, מאמנת אישית, תזונאית ספורט.


 

   

ג'יפאליה

לפני שנים רבות,בשיא הרעב, ולפני ה ארוחה, בטיולי התנועה, שאגנו במלוא

גרונינו, ג'ימאליה, ג'ים, ג'מאליה, ג'ים, ג'ים ,ג'ים.לכן ברגע שהחלטנו להקים חברה לאוכל בשטח, ומסעדות

מומלצות, גיפים, ואטרקציות. עלה כמובן מאליו השם ג'יפאליהבידינו. מאגר גדול מאד של מסעדות
  

בכל רחבי הארץ.אותם אנו מיצגים,רציתם דגים בים, סוף ,כלומר באילת ,קיבלתם .ואולי ברצונכם

דווקא ,פורלים מימי הדן, שבצפון ,לאחר שיט קיקים מאומץ בנהר- הירדן,יטופל באהבה והרבה לימון. לעיתים

לאחר  
 פרוע ,נפשנו חשקה ,באוכל כורדי ,מדושן בממולאים.ובמרק קובה

טעים.באחד מהישובים באזור הריירושלים. טלפון קצר לחמדה והאוכל כבר על השולחן רעבים לא יצאנו 

על חאפלה דרוזית שמעתם? יצאנו בתחילת האביב להריח אתפריחת הדובדבן ליד בית גאן .בעודנו

 נהנים משיקוי אהבה הנודף מריחו המדהים, פגשנו את סעיד, שלפני שנים רבות היה הגשש שלנו

 בסיירת, וכיום בעל מסעדה דרוזית בכפרו.הוזמנו אחר כבוד למסעדתו , וגילינו שלאחר הדרבנים, הארנבות

 והחוגלות, שצדנו בסדיר, החומוס שלו שווה הכל, כמו הטלה על האש,  שיפודים ושאר ירקות .

טיולי גיפים, אצלנו דרך חיים עם כל האטרקציות, ורכיבה על סוסים              


   טיולי ג'יפים   

טיולי ג'יפים, אוכל בטבע, היי הגיפ, סירטונים 
 

מסעדות מומלצות ע"י אתר ג'יפאליה 
גאפניקה שוסי בר
 ביקרנו בשבת היה טעים שרות נחמד ומהיר המחירים שווים לכל נפש,
במרכז G  בכפר סבא, בהמשך רחוב וייצמן בכניסה המזרחית לעיר על צומת כביש 531  הסניף עוצב ע"י
האדריכל מיכאל צימרמן ונפתח במרץ 2009. זהו סניף גדול ומרווח המכיל 110מקומות ישיבה, הסניף מעוצב בהתאם לכל סניפי הרשת ומבוסס על קווים נקיים ואסתטיים ומוטיבים יפנים. במשך היום הסניף בעל אווירה נינוחה ורגועה ובערב הופך לצעיר ותוסס, בחוץ קיימת רחבה גדולה בעלת  מקומות ישיבה המוגדרת כאזור עישון.

גירף נודלס רמת החיל  
הכל התחיל לפני כ-25 שנים. הייתי בחור צעיר, כמו היום, וככל צעיר בגילי, חיפשתי את אהבת חיי. ואז ראיתיה מי שחשבתי שאולי....היא יצאה ממכונית הפיאט 127    שלה. שמתי נפשי בכפי והחלטתי להשאיר פתק על חלון מכוניתה. להפתעתי, יצרה עמי קשר כעבור מספר ימים. נפגשנו, אך, אהבה לא מצאנו שם.אבל, חברות ארוכת שנים מצאנו גם מצאנו. ושנינו זכינו.
מאז, כל אחד מאתינו המשיך לדרכו. אך, אנו ממשיכים לעמוד בקשר ובימי ההולדת שלנו אנו מזמינים זה את זו וזו את זה לארוחה במסעדה-רק שנינו-כך שלכל הפחות פעמיים בשנה אנו נפגשים ,בינואר- חודש הולדתה וביולי- חודש הולדתי, זוהי הזדמנות מצוינת להכיר מסעדות חדשות או לחזור לכאלו שהשאירו לנו טעם של עוד.....
אחת מאלו  שהשאירו לנו טעם של עוד היא מסעדת גירף ברמת החייל ברח הברזל בתל- אביב. ואכן חזרנו לשם בשבוע שעבר.
"גירף'  זוהי מסעדה שיש להזמין את המקום בה מראש. מרבית שעות היום עמוסה באורחים, אנשי היי-טק העובדים באזור, אנשי עסקים, אנשי תקשורת.+
סניף זה של רשת "גירף" מאופיין במאכלי הגריל שמתבשלים מול עיני הסועדים .אין זו מסעדה עממית ברמת מחיריה .אך. אם אתה רוצה משהו מעט יותר מיוחד מבלי
צורך במשכנתא -זה בהחלט המקום .
מרק העדשים שאכלנו  בראשית הארוחה היה טעים מאוד, עשיר, חם, חריף מעט,מתאים ליום חורף קר.- יש לציין גם את המלצרית החמודה- נופר-שהיתה אדיבה, חביבה ומאירת פנים היא אף דאגה לבדוק אם יש לנו משהו נגד בצל וכוסברה בטרם יונחו במרק.....
נהנינו מסלט המלפפונים והעוף -צרוף מיוחד וטעים.
האגרול -גדול ממדים -
שהיה גדוש ומשביע וניתן לחוש את טעמם של הירקות.
הארוחה העקרית - שכבר לא כל כך היה לנו מקום עבורה- היתה סינטה סצואן-מנה שהספיקה ל-2 סועדים שכבר לא היו רעבים במיוחד- היתה טעימה ,הבשר עשוי ומטובל היטב.
וכמובן, לא ותרנו על המנה האחרונה -המוניטין של מנות אלו ב"גירף" ידוע-ולא יכולנו שלא להזמין את ברולה הבננות-ולא הצטערנו......
 
                               
כתבי גיפאליה ביקרו במקום טעמו נהנו מהשרות האדיב וכמובן מהאוכל המחירים סבירים בהחלט

סצינת המסעדות האסייתיות בישראל של 1996 היתה שונה מאוד מזו המוכרת לנו כיום; היא התבססה בעיקר על המסעדות הסיניות שהפכו פופולאריות בשנות השמונים, עם עיצוב סיני, שמות מסעדות סינים ואוכל שהיה ברובו סיני, עם פרשנויות מערביות מסוימות. החידוש של ג'ירף - שנפתחה אז -  היה בחיבור חדשני בין מטבח פן-אסיאתי לחוויית בילוי מערבית ומודרנית; כזו שמתאימה לחיך, לטעם ולהרגלים המערביים.

המיזוג בין מנות בהשראה אסייתית, קינוחים אירופאים ואספרסו בר, יצרו מקום בילוי (וסליחה על הלועזית) אקלקטי אורבאני ומודרני, כזה שיכול היה בקלות לקסום ללקוחות בניו-יורק, ברלין, סידני או שנחאי.

המסעדות שלנו בנויות על שימוש בחומרים והשראה מהמזרח, אבל אנחנו לא מרגישים שום מחויבות למסורות האסיאתיות השונות. אין לנו בעיה להגיש פאד-תאי תאילנדי לצד סושי יפני ואגרול סיני; לא סביר שתמצאו את המנה המלזית שלנו בקואלה-לומפור ואנחנו די משוכנעים שבכל מה שנוגע לקינוחים, פבלובה וקרם ברולה טעימים הרבה יותר ממוזרויות אסייתיות כמו גלידת שעועית סגולה (אין צורך להודות לנו).

למרות שיש לנו כבר שבע מסעדות, אף אחת מהן היא לא שכפול של השנייה. חשוב לנו לנסות להתאים את המסעדות לאזור בו הן פועלות ולקהל שמבלה בו. זו הסיבה שתפריטי המסעדות לא לגמרי זהים ושלפעמים תוכלו למצוא מנה שייחודית לאחת מהן. גם העיצוב המשתנה של כל אחת מהמסעדות הוא חלק מאותה גישה. כך אנחנו משתדלים ליצור חוויה מגוונת עבור לקוחותינו וגם עושים את החיים שלנו קצת יותר מעניינים.

אנחנו נהנים להמשיך ולהציע לקהל בישראל חווית בילוי מעניינת ומתקדמת במחיר שווה לכל נפש.                                                                  

 
       

"בוצ'רי דה ברילוצ'ה"
כתבי גיפאליה היו טעמו ונהנו כל הכבוד לא זול אבל טעים
ברמת החייל בתל אביב (הברזל 4) נפתחה מסעדת "בוצ'רי דה ברילוצ'ה" על שם ברילוצ'ה, עיירה בצפון ארגנטינה שיש בה בשרים משובחים, גלידות בטעמים ייחודיים ושוקולד הנמכר בבלוקים
טל פוגלמן, הבעלים ומנהל המקום, טייל בברילוצ'ה, התאהב בקולינריה המקומית והחליט להביא לארץ את השילוב בין בשר, גלידות, שוקולד ויין. עם הכניסה למסעדה הסועד מקבל שוקולד ומזמין נתח בשר מהקצבייה במקום. לקינוח מוצעות גלידות דבש, מנגו, אלפחורס ווניל קרמי של פאפא אלדו. ארוחה עסקית עולה 50-100 שקלים לסועד, ארוחת ערב - כ-150 שקלים

קאמיליה

הכתבים של גיפאליה ביקרו מספר פעמים במסעדה זו ,תמיד האוכל טעים האירוח אדיב בירות מעולות מנה מומלצת סלט ירקות עם עוף מחירים סבירים בהחלט ניראה שהשף יודע את מלאכתו וידו נדיבה.
קמליה היא מסעדה ביתית עם אוכל טוב מחומרי גלם איכותיים, המעניקה הזדמנות לברוח לשעות אחדות לאי של שקט ושלווה בלב השרון.

במסעדה 3 חללים שונים: פינות ישיבה נוחות ומזמינות, בר אלכוהול עשיר ומפנק ודק עץ הזרוע שמשיות, דקלים ופרחים עם כסאות וכורסאות הצופים אל מרחבים ירוקים.
הקרבה לכביש 6 הופכת את קמליה למקום אידיאלי למפגשים באמצע הדרך, פגישות עסקים, פגישות חברים או אתנחתא בנסיעה למרחקים.                                         
ארוחות הבוקר המפנקות ועסקיות הצהריים מציעות תבשילים טובים וביתיים כמו היאפרקיס המפורסם של המקום או מרק החצילים ששמו כבר יצא למרחוק.כל אלו מפגישים לקוחות מרוצים שחוזרים ובאים. 
בערבים אפשר לסעוד ליד מפה צחורה באוירה רומנטית ולהתענג מיין משובח וארוחה אלגנטית עם פילה של דג טרי המתחלף מדי יום ע"י הדייג האישי של קמליה או להנות ממבחר מנות אופנתיות כמו קרפצ'יו סינטה בחומץ בלסמי ושבבי פרמזן ,פטה כבד בריבת בצלצלים ובריוש קלוי או קדירת פירות ים. חובבי הבשרים ייהנו גם מרצועות סינטה בציר בקר ויין אדום או מסטייק אנטריקוט משובח.
בלילות רביעי מלוות ארוחות הערב בהופעות חיות של מוסיקה בסגנונות שונים.
בימי שישי קמליה מציעה בופה בוקר מפנק שהפך למוקד עלייה לרגל ומכיל: גבינות, דגים, סלטים, ביצים, לחמים, קונפיטורות, זיתים, מאפים, סלט פירות וגרנולה - כולם תוצרת המטבח שלנו.
על הבישול הנפלא מנצח שף נעם דבי, בוגר הקורדן בלו בלונדון, שהתמחה במסעדות מישלן בלונדון ובדן תל אביב.
נסו גם אתם את השילוב המושלם של קרבה לערי השרון וריחוק מרעש ושאון,
של הרגשה ביתית עם הקפדה על כל פרט בעיצוב ובתפריט
ושל יומיומיות לצד חגיגיות - והיו גם אתם לאורחים המגיעים בעקביות

 
מסעדת אלימלך
ביקרנו השבוע ביום חם של אוגוסט   המסעדה הותיקה ידעה ימים טובים הרבה יותר .המקום מוזנח השרות איטי ולא לבבי,הכבד הקצוץ מוצלח מאד גם הבירה העוף יבש ולא מתובל כמו שצריך לא נחזור לשם
 - ארוחה מלאה ממנה ראשונה ועד אחרונה, ארוחה קולינרית של המטבח היהודי אירופאי, שבהתאמה לקהל הלקוחות התל-אביבי הוא גם כשר וגם בריא (בישול איטי עם תנור אידוי). לארוחה ייש הכשר מהרב יהורם מזור, והתפריט כולל סלטים, כבד קצוץ, גפילטע פיש, בשרים קרים ומעושנים מרק עוף אמיתי עם קניידלך, רגל קרושה מבקר, כרוב ממולא עשיר, קציצות מבקר או מעוף הנראות מטוגנות אבל הן אפויות ובריאות, שוק או חזה אווז, גולש, ברוסט חם או קר,
עופות בתנור, חזה עוף, חמין וקישקע, כמובן מבחר תוספות וקינוחים

 
פלפולה כפר קאסם 
(מסעדה ערבית ליד תחנת הדלק).

התאכזבנו במקום בו ידענו שמגישים 10 סוגי סלטים קבלנו רק 5 למרות שהיו טעימים הרגשנו דפוקים.החומוס בסדר הבשר טעים מאד בעיקר הכבד.. המסעדה רחבת ידיים, שולחנות מאד מרווחים והאטרקציה הגדולה לילדים - אקוואריומים ענקיים עם דגים מרשימים בגודלם.הפיתות טריות וחמימות. העיקריות בעסקית מכילות כל אחת 2 שיפודים גדולים מתוך מבחר: קבב, פרגיות, כבד עוף, לבבות וכו'. הקבב שהזמנו היה מצוין. תוספות: צ'יפס (חתוך במקום, חם ופריך), תפ"א אפוי בנייר כסף או מג'דרה שהייתה מצויינת. העסקית כוללת גם שתייה וקיבלנו קנקן גדול של לימונדה טובה.

 
טיולי ג'יפים באילת,

יש בידי חברת טיולי גיפים באילת היי גיפ העוסקת ב-טיולי גיפים באילת הרבה מאד מסלולי טיולי גיפים באזור הרי אילת המדהימים בידינו מיטב ממדריכי . אנחנו מחברת היי הגיפ נאסוף אותכם מהמלון באילת בו אתם מתאכסנים. ברשותנו מס" רב של מסלולי גיפים באילת ,
טיולי גיפים באילת מלוים בתצפיות מהמהמות אפשרויות של תה צמחים וכיבוד קל וכן ארוחת ניגובים בדואית אסלית הכוללת סלטים שתיה פיתות  בטאבון ולבנה כמובן. כמובן שהיו גם סיפורי מדבר מענינים. חוויה מדברית יחודית המאפינת את טיולי ג'יפים באילת טיולי ג'יפים באילת יעברו דרך נחל הפסלים,עמודי עמרם,ואדי עתק ונחל רחם,הקניון האדום, דארב אל חאג'
יש אפשרות להגיע לאזור בקעת תמנע.ניתן לשלב, גם ארוחות גורמה טיולי גמלים  באזור אילת
...
 
 

Go Back  Print  Send Page